Ultra točke zvestobe

V tvoji najljubši spletni trgovini z ULTRA točkami do cenejših nakupov!

Kaj so ultra TOČKE?

Z ULTRA TOČKAMI nagrajujemo tebe ULTRA kupec! Ob vsakem nakupu  športne prehrane lahko tvoje točke uporabiš kot popust in tako izdelke kupuješ po še ugodnejših cenah!

Vrednost ULTRA točke znaša 1 cent - 100 točk = 1 EURO.

  • Vrednost nakupa si pri posameznem nakupu lahko znižaš maksimalno za 50 % vrednosti naročila (brez stroškov dostave), ostale točke in točke, pridobljene s tekočim nakupom, pa se prenesejo naprej kot dobroimetje, ko bo tvoje naročilo dobilo status "Zaključeno".
  • Ultra točke, preračunane na dejansko vrednost v evrih, se ti vedno odbijejo od zneska nakupa, ki ne vključuje stroškov dostave.
  • V primeru preklica naročila, se točke zvestobe, ki čakajo na zaključek nakupa izbrišejo, točke uporabljene za znižanje plačila pa se vrnejo v dobroimetje.

Kako do ultra TOČK?

Preprosto - registriraj se v tvojo najljubšo spletno trgovino na: www.ultrasports.si in postani naš ULTRA član. Pri vsakem nakupu športne prehrane ultraSPORTS prejmeš ULTRA točke, ki ti prinašajo ugodnosti. Točke, ki si jih pridobil/a, uporabiš kot popust pri svojem naslednjem nakupu v spletni prodajalni s športno prehrano www.ultrasports.si. Popust velja na vse izdelke po redni ceni, pa tudi na izdelke po akcijski ceni.

Kako vem koliko ULTRA točk imam na računu?

S svojim uporabniškim imenom in geslom, se prijavi v spletno trgovino www.ultrasports.si. Kot ULTRA član imaš vpogled v število točk na svojem računu, kot tudi v vso zgodovino nakupov in popustov "prisluženih" z ULTRA točkami.  Za vse nejasnosti ali vprašanja smo ti seveda na voljo na : info@ultrasports.si in na telefonski številki: 031 203 602.

Ali imajo točke rok "uporabe"?

Ne, točke lahko uporabite kadarkoli.

Kako unovčim svoje ULTRA točke?

Po prijavi v svoj račun boš lahko v košarici vpisal število točk, ki jih želiš unovčiti pri tem nakupu.